Szolgáltatásaink

Szobáink

  • kétágyas apartmanban helyezzük el Önöket, ha párjával érkezik. Az apartman kényelmesen berendezett, tiszta, edényekkel is felszerelt. Kis teraszán kellemesen elüldögélhetnek. (1 db)
  • 2 + 1 személyes, külön konyha ,külön fürdőszoba, hútő, tv, kemping asztal, szabad horgászat kicsi tóban,
  • hétvégére csak minimum 2 éjszakára foglalható

apartman

  • négy ágyas szoba áll a rendelkezésükre, ha családjával, vagy barátaival érkezik. A szoba előtti kis erkélyről beláthatja az egész kempinget.A közös tusolóban hideg-meleg vízzel frissülhetnek fel. (1 db)

Lakókocsijaink

  • 5 személyes RETRO lakókocsikban látjuk vendégül, ha tágas természetközeli szállást keres családjával vagy osztályával. A lakókocsi előtt lévő party sátor alatt esténként hallgathatja a természet hangjait. (4 db)
  • komfort nélkül, elektromos csatlakozás, biztosított közös vizesblokk, tűzrakóhelyek szabad használata, szabad horgászat a kemping kis tavában, sörsátor paddal az előtérben, kis közös konyha hűtővel, micrőval, elektromos főzőlappal
  • hétvégére csak minimum 2 éjszakára foglalható

  • 4 személyes RETRO lakókocsiban(3 db)

Lakókocsi helyeink (5 db)

   árnyas, füves, nem parcellázott elhelyezés. közös vizesblokk használat, elektromos csatlakozási lehetőség, tűzrakóhelyek szabad használata, szabad horgászat a kemping kis tavában közös konyha használat

 

Sátorhelyeink(40 db)

   árnyas, füves, nem parcellázott elhelyezés. közös vizesblokk használat, elektromos csatlakozási lehetőség, tűzrakóhelyek szabad használata, szabad horgászat a kemping kis tavában közös konyha használat

 

Szabadidős lehetőségek

A kemping területén kikapcsolódási lehetőségek is várják: lehet pingpongozni, tollasozni, focizni, frizbizni, horgászni.

Étkezési lehetőségek

Apró konyhánkban főzheti villanyrezsón egyszerű ételeit, vagy melegítheti otthonról hozott  finomságait.

Tűzrakó helyeinknél főzheti -a frissen kifogott halakból- halételeit vagy gulyásait.

Programok

Aktív kikapcsolódásra vágyik?  A környéken kirándulhat, horgászhat, elsétálhat a közeli kilátóhoz, vagy elmehet akár sétakocsikázni is.

Foglaljon telefonon 30/358-17-56 vagy online

Szobafoglalás / ajánlatkérés

Kérjük adja meg a lenti adatait az ajánlatkéréshez! Ajánlatunkat 24 órán belül küldjük Önnek!

Név *:
E-mail cím *:
Telefon *:
Érkező felnőttek száma:
Érkező gyerekek száma:
Éjszakák száma:
Érkezés dátuma:
Egyéb megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Akár az aktív, akár a passzív kikapcsolódást kedveli; és akár párjával, akár családjával, akár kollégáival érkezne üdülni, foglaljon most szobát nálunk!